Рецепт Смажений копринус сірий (Coprinopsis atramentaria) з цибулею с фото

Смажений копринус сірий (Coprinopsis atramentaria) з цибулею

Рецепт на 4 порций до 30 минут готовить просто блюдо недорогое жарить плита всем остальным на каждый день

Сьогодні я хочу поділитися з вами простим і смачним рецептом «смаженого копринуса сірого з цибулею». Ця страва стане чудовим способом порадувати себе та своїх близьких смачною і ароматною гастрономічною знахідкою. М'які і соковиті гриби в поєднанні з ароматною смаженою цибулею створюють неповторний смаковий досвід, який точно сподобається вашій родині чи гостям. Копринуси сірі - справжні зірки грибного світу, а їх поєднання з цибулею просто ідеальне. Приготування цієї страви легке і займе у вас зовсім трохи часу. Готові зануритися в ароматний світ смажених грибів та цибулі? Тоді давайте починати готувати «смаженого копринуса сірого з цибулею» і насолоджуватися смаком, який вас просто зачарує!

Теги

грибы, навозник серый, лук

Ингредиенты

  • 500 г свіжих копринусів сірих
  • 1 середня цибулина
  • 2 столові ложки рослинної олії
  • Сіль та перець за смаком
  • Свіжа зелень для прикраси (за бажанням)

Приготовление

  1. Перевірте, щоб гриби копринуси сірі були свіжими та чистими.

  2. Наріжте цибулю тонкими напівкільцями.

  3. Розігрійте сковороду на середньому вогні та додайте рослинну олію. Зачекайте, поки олія трохи розігріється.

  4. Викладіть копринуси сірі на сковороду. Смажте гриби на середньому вогні до того моменту, поки вони не стануть м'якими і золотавими.

  5. Періодично помішуйте, щоб гриби рівномірно смажилися з усіх боків.

  6. Додайте до грибів на сковороду нарізану цибулю і смажте її до прозорості та легкого золотавого відтінку. Періодично помішуйте цибулю.

  7. Готові смажені копринуси сірі з цибулею перекладіть на тарілку. За бажанням прикрасьте свіжою зеленню.

Оценка 5 / 5 на основе 10637
Домашняя
грибы, навозник серый, лук
PT30M
PT30M
0

Комментарии