Рецепт Смажений лосось у вершковому соусі с фото

Смажений лосось у вершковому соусі

Рецепт на 3 порций до 30 минут готовить очень просто дешевое блюдо жарить плита детям от 1 до 3 лет детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным веганам вегетарианцам худеющим на романтический ужин на каждый день

Лосось - це не лише неймовірно смачна риба, а й дуже корисний продукт, багатий на білки, жирні кислоти та вітаміни. Смажений лосось у вершковому соусі - одна з найвишуканіших і смачних страв з риби, яку ви можете приготувати вдома. А якщо додати до нього свіжі овочі та ароматний рис, то вийде ідеальна вечеря для всієї родини чи святкова вечеря з друзями. Ось простий рецепт, який допоможе вам приготувати цю смакоту за короткий час.

Теги

лосось, сливки, масло

Ингредиенты

  • Філе лосося (близько 500 г)
  • Сіль та перець за смаком
  • 1 столова ложка рослинної олії
  • 2 столові ложки вершкового масла
  • 1/2 склянки вершків
  • Сік половини лимона
  • 2 зубчики часнику, подрібнені
  • Свіжа петрушка, нарізана

Приготовление

  1. Розігрійте олію на сковороді на середньому вогні.

  2. Посоліть і поперчіть філе лосося з обох сторін.

  3. Викладіть лосося на сковороду і смажте кожну сторону 3-4 хвилини, поки риба не стане золотавою скоринкою.

  4. Приберіть лосося зі сковороди і поставте його осторонь.

  5. У тій же сковороді додайте вершкове масло і подрібнений часник. Обсмажуйте на середньому вогні, поки часник не стане м'яким і ароматним (близько 1 хвилини).

  6. Додайте вершки і сік лимона у сковороду. Підігрівайте на середньому вогні, поки соус не почне загусати (близько 3-4 хвилин).

  7. Покладіть смаженого лосося назад у сковороду і кілька разів поверніть, щоб він вкрився соусом з усіх боків.

  8. Додайте свіжу зелень, шматочок лимона і подавайте гарячим.

  9. Смажений лосось у вершковому соусі
    Смажений лосось у вершковому соусі
Оценка 5 / 5 на основе 9602
Домашняя
лосось, сливки, масло
PT30M
PT30M
0

Комментарии