Рецепт Японський суп удон с фото

Японський суп удон

Рецепт на 4 порций до 30 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо варить плита Японская кухня детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на романтический ужин на фуршет на каждый день

Суп удон - це традиційна японська страва, яка зазвичай готується на курячому бульйоні з додаванням локшини удон та різних овочів. Це поживна, ароматна і ситна страва, яка зарядить вас енергією і зігріє в холодну пору року. В цьому рецепті ми використовуємо курячий бульйон, але ви можете замінити його на овочевий або яловичий, якщо бажаєте. Також ви можете додати свої улюблені овочі, щоб надати супу удон свій власний смак та аромат. У будь-якому випадку, ця страва не тільки смачна, але і проста у приготуванні, тому навіть початківці кулінари зможуть впоратися з нею легко і швидко.

Теги

удон, бульон, лук, мёд

Ингредиенты

  • 150 гр локшини удон
  • 1 л курячого бульйону
  • 1 цибулина
  • 2-3 зубчики часнику
  • 2 морквини
  • 1 стебло порею
  • 1 корінь імбиру
  • 2 ст. л. соєвого соусу
  • 1 ст. л. меду
  • сіль та перець за смаком
  • зелена цибуля для подачі

Приготовление

  1. Наріжте цибулю, моркву та порей тонкими кільцями, часник дрібно наріжте, а імбир натріть на тертці.

  2. У великій каструлі розігрійте курячий бульйон і додайте цибулю, моркву, порей, часник та імбир. Доведіть до кипіння і варіть на середньому вогні 5-7 хвилин, поки овочі не стануть м'якими.

  3. Додайте в бульйон локшину удон і варіть ще 3-4 хвилини, поки локшина не стане м'якою і готовою до вживання.

  4. Подавайте суп удон гарячим.

    Суп удон
    Суп удон
Оценка 5 / 5 на основе 4570
Домашняя
удон, бульон, лук, мёд
PT30M
PT30M
0

Комментарии

JusticeRainger
JusticeRainger

А мед когда добавлять?