Рецепт Рагу з кабана по-сицилійськи с фото

Рагу з кабана по-сицилійськи

Рецепт на 4 порций более 120 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо духовка подросткам всем остальным на природу на фуршет на встречу с друзьями на каждый день

Сицилійська кухня славиться своїм багатством та різноманіттям страв, які включають безліч цікавих і смачних інгредієнтів. Однією з найбільш популярних і автентичних страв сицилійської кухні є рагу з кабана. Це повільно приготована м'ясна страва, яка є справжнім традиційним делікатесом на Сицилії. У цьому рецепті ми поділимося з вами традиційним способом приготування рагу з кабана по-сицилійськи, який можна легко повторити вдома.

Теги

мясо, лук, помидоры

Ингредиенты

  • 1 кг кабанятини, нарізаної на шматочки
  • 1 велика цибулина, нарізана
  • 3 зубчики часнику, подрібнені
  • 2 стебла селери, нарізані
  • 2 морквини, нарізані
  • 1 склянка червоного вина
  • 2 склянки помідорів у власному соку
  • 2 склянки яловичого бульйону
  • 1/4 чайної ложки червоного перцю
  • 1/4 чайної ложки мускатного горіха
  • 2 лаврові листки
  • 1/4 склянки оливкової олії
  • Сіль та свіжомелений чорний перець за смаком

Приготовление

  1. У великій сковороді чи каструлі розігрійте оливкову олію на середньому вогні. Додайте цибулю, часник, селеру та моркву, та обсмажуйте, поки овочі не стануть м'якими, приблизно 5-7 хвилин.

  2. Додайте нарізану кабанятину та обсмажуйте до золотисто-коричневого кольору, приблизно 10-15 хвилин.

  3. Додайте вино і дайте йому випаруватися протягом 2-3 хвилин.

  4. Додайте помідори, бульйон, перець, мускатний горіх та лаврове листя. Перемішайте, щоб всі інгредієнти добре змішалися.

  5. Доведіть вміст до кипіння, потім зменшіть вогонь і накрийте кришкою. Готуйте рагу на повільному вогні протягом 2-3 годин, або поки м'ясо не стане м'яким і ніжним.

  6. Перед подачею видаліть лаврове листя і приправте рагу сіллю та перцем за смаком. Подавайте з пастою чи картопляним пюре.

Оценка 5 / 5 на основе 7532
Домашняя
мясо, лук, помидоры
PT240M
PT240M
0

Комментарии