
Рагу з кабана по-сицилійськи
Рецепт на 4 порций более 120 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо духовка подросткам всем остальным на природу на фуршет на встречу с друзьями на каждый день
Сицилійська кухня славиться своїм багатством та різноманіттям страв, які включають безліч цікавих і смачних інгредієнтів. Однією з найбільш популярних і автентичних страв сицилійської кухні є рагу з кабана. Це повільно приготована м'ясна страва, яка є справжнім традиційним делікатесом на Сицилії. У цьому рецепті ми поділимося з вами традиційним способом приготування рагу з кабана по-сицилійськи, який можна легко повторити вдома.
Теги
Ингредиенты
- 1 кг кабанятини, нарізаної на шматочки
- 1 велика цибулина, нарізана
- 3 зубчики часнику, подрібнені
- 2 стебла селери, нарізані
- 2 морквини, нарізані
- 1 склянка червоного вина
- 2 склянки помідорів у власному соку
- 2 склянки яловичого бульйону
- 1/4 чайної ложки червоного перцю
- 1/4 чайної ложки мускатного горіха
- 2 лаврові листки
- 1/4 склянки оливкової олії
- Сіль та свіжомелений чорний перець за смаком
Приготовление
У великій сковороді чи каструлі розігрійте оливкову олію на середньому вогні. Додайте цибулю, часник, селеру та моркву, та обсмажуйте, поки овочі не стануть м'якими, приблизно 5-7 хвилин.
Додайте нарізану кабанятину та обсмажуйте до золотисто-коричневого кольору, приблизно 10-15 хвилин.
Додайте вино і дайте йому випаруватися протягом 2-3 хвилин.
Додайте помідори, бульйон, перець, мускатний горіх та лаврове листя. Перемішайте, щоб всі інгредієнти добре змішалися.
Доведіть вміст до кипіння, потім зменшіть вогонь і накрийте кришкою. Готуйте рагу на повільному вогні протягом 2-3 годин, або поки м'ясо не стане м'яким і ніжним.
Перед подачею видаліть лаврове листя і приправте рагу сіллю та перцем за смаком. Подавайте з пастою чи картопляним пюре.
Комментарии