
Брускета з помідорами та базиліком
Рецепт на 6 порций до 30 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо Итальянская кухня детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на природу на фуршет на встречу с друзьями на каждый день
Давайте зануримося в світ італійської кухні і насолодимося незвичайним смаком брускети з помідорами і базиліком! Сьогодні ми відправимося у віртуальну подорож маленьким італійським селом, де готують найсмачнішу брускету на всю округу. Приготуйтеся до того, щоб відчути справжній дух Італії і насолодитися цією простою, але вишуканою стравою, яка точно запам'ятається вам на довгий час!
Теги
Ингредиенты
- 1 батон (наприклад, французький або італійський)
- 2-3 помідори
- 2 зубчики часнику
- 1 пучок свіжого базиліку
- 3-4 столові ложки оливкової олії
- Сіль та перець за смаком
Приготовление
Ріжемо батон на шматочки завтовшки приблизно 1,5 см.
Розігріваємо сковороду або гриль і смажимо шматочки хліба з обох боків до золотистої скоринки.
Часник роздавлюємо ножем і натираємо ним кожен шматочок батона.
Нарізаємо помідори на кубики і змішуємо їх з нарізаним базиліком у мисці.
На кожен шматочок батона викладаємо трохи помідорів з базиліком.
Поливаємо брускети оливковою олією і посипаємо сіллю та свіжомеленим чорним перцем.
Готові брускети можна прикрасити листочками базиліка і подати до столу. Приємного апетиту!
Комментарии