Рецепт Брускета з помідорами та базиліком с фото

Брускета з помідорами та базиліком

Рецепт на 6 порций до 30 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо Итальянская кухня детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на природу на фуршет на встречу с друзьями на каждый день

Давайте зануримося в світ італійської кухні і насолодимося незвичайним смаком брускети з помідорами і базиліком! Сьогодні ми відправимося у віртуальну подорож маленьким італійським селом, де готують найсмачнішу брускету на всю округу. Приготуйтеся до того, щоб відчути справжній дух Італії і насолодитися цією простою, але вишуканою стравою, яка точно запам'ятається вам на довгий час!

Теги

багет, помидоры, базилик

Ингредиенты

  • 1 батон (наприклад, французький або італійський)
  • 2-3 помідори
  • 2 зубчики часнику
  • 1 пучок свіжого базиліку
  • 3-4 столові ложки оливкової олії
  • Сіль та перець за смаком

Приготовление

  1. Ріжемо батон на шматочки завтовшки приблизно 1,5 см.

  2. Розігріваємо сковороду або гриль і смажимо шматочки хліба з обох боків до золотистої скоринки.

  3. Часник роздавлюємо ножем і натираємо ним кожен шматочок батона.

  4. Нарізаємо помідори на кубики і змішуємо їх з нарізаним базиліком у мисці.

  5. На кожен шматочок батона викладаємо трохи помідорів з базиліком.

  6. Поливаємо брускети оливковою олією і посипаємо сіллю та свіжомеленим чорним перцем.

  7. Готові брускети можна прикрасити листочками базиліка і подати до столу. Приємного апетиту!

Оценка 5 / 5 на основе 2529
Домашняя
багет, помидоры, базилик
PT30M
PT30M
0

Комментарии