
Кальмар з картоплею та лимоном
Рецепт на 6 порций до 30 минут готовить не сложно блюдо недорогое варить плита детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на каждый день
Цей рецепт кальмара з картоплею, салатом і шматочком лимона - ідеальний вибір для любителів морепродуктів і легких обідів. Соковиті кальмари, ніжна картопля, свіжа зелень і ароматний лимон створюють разом дивовижно смачну і поживну страву.
Теги
Ингредиенты
- Кальмари (щупальця) - 500 грам
- Картопля - 4 штуки
- Лимон - 1 штука
- Зелень (будь-яка) - 150 грам
- Оливкова олія - 3 столові ложки
- Сіль - за смаком
- Перець - за смаком
Приготовление
Очистіть і наріжте картоплю на невеликі шматочки, потім зваріть її до готовності.
Відокремте щупальця кальмарів від голови і нутрощів, потім промийте їх під холодною водою або використовуйте тільки щупальця.
Розігрійте сковороду на середньому вогні і додайте оливкову олію.
Обсмажте щупальця кальмара у сковороді, поки вони не набудуть золотавого кольору.
Додайте до кальмарів сіль і перець за смаком.
Зварену картоплю наріжте і покладіть на блюдо. Слідом викладіть кальмара і додайте збоку нарізаний лимон та вашу улюблену зелень.
Кальмар з картоплею та лимоном
Комментарии
Обжарить до золотистой корочки? В оливковом масле? Я чуть сковороду не испортил! Как щупальца можно до золотистой обжарить? Во первых они розовые. Во вторых они сразу дали воду. Много воды! Они варились в собственном соку. И если их даже теоретически можно обжарить до того цвета, то они станут резиной! Каучуком!