Рецепт Кальмар з картоплею та лимоном с фото

Кальмар з картоплею та лимоном

Рецепт на 6 порций до 30 минут готовить не сложно блюдо недорогое варить плита детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на каждый день

Цей рецепт кальмара з картоплею, салатом і шматочком лимона - ідеальний вибір для любителів морепродуктів і легких обідів. Соковиті кальмари, ніжна картопля, свіжа зелень і ароматний лимон створюють разом дивовижно смачну і поживну страву.

Теги

кальмар, картошка, лимон

Ингредиенты

  • Кальмари (щупальця) - 500 грам
  • Картопля - 4 штуки
  • Лимон - 1 штука
  • Зелень (будь-яка) - 150 грам
  • Оливкова олія - 3 столові ложки
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком

Приготовление

  1. Очистіть і наріжте картоплю на невеликі шматочки, потім зваріть її до готовності.

  2. Відокремте щупальця кальмарів від голови і нутрощів, потім промийте їх під холодною водою або використовуйте тільки щупальця.

  3. Розігрійте сковороду на середньому вогні і додайте оливкову олію.

  4. Обсмажте щупальця кальмара у сковороді, поки вони не набудуть золотавого кольору.

  5. Додайте до кальмарів сіль і перець за смаком.

  6. Зварену картоплю наріжте і покладіть на блюдо. Слідом викладіть кальмара і додайте збоку нарізаний лимон та вашу улюблену зелень.

    Кальмар з картоплею та лимоном
    Кальмар з картоплею та лимоном
Оценка 5 / 5 на основе 9523
Домашняя
кальмар, картошка, лимон
PT30M
PT30M
0

Комментарии

Юрій
Юрій

Обжарить до золотистой корочки? В оливковом масле? Я чуть сковороду не испортил! Как щупальца можно до золотистой обжарить? Во первых они розовые. Во вторых они сразу дали воду. Много воды! Они варились в собственном соку. И если их даже теоретически можно обжарить до того цвета, то они станут резиной! Каучуком!