
Морський суп з морепродуктами
Рецепт на 6 порций 45-60 минут готовить не сложно блюдо недорогое варить плита всем остальным на каждый день
Море - це величне і загадкове простір, сповнене життя та неймовірних сюрпризів. Одним з найпрекрасніших подарунків, які може дати море - це свіжі морепродукти, втілення його достатку і багатства. Сьогодні ми пропонуємо вам рецепт супу з морепродуктів, або як ми його називаємо - "Подарунки моря". Ця страва вразить вас своєю насиченістю смаків і ароматів, а також стане чудовим приводом для збору всієї родини за одним столом. Отримайте задоволення від прекрасних моментів, які дарує нам море, з кожною ложкою цього божественного супу.
Теги
Ингредиенты
- 500 грамів морської риби (тріска, морський окунь і тд)
- 300 грамів морепродуктів (мідії, кальмари, креветки)
- 2 літри води
- 1 велика цибулина, нарізана кубиками
- 2 зубчики часнику, подрібненого
- 2 середні помідори, нарізані кубиками
- 1 стебло селери, нарізане кубиками
- 1 лимон, нарізаний кружальцями
- 1/4 чашки свіжої петрушки, нарізаної
- 2 столові ложки оливкової олії
- Сіль та перець за смаком
Приготовление
Наріжте рибу на шматки, а морепродукти - на тонкі кільця.
У великій каструлі розігрійте оливкову олію на середньому вогні. Додайте цибулю, часник та селеру і смажте, поки вони не стануть м'якими.
Додайте помідори і смажте, поки вони не почнуть розвалюватися.
Додайте воду і доведіть до кипіння, після чого додайте рибу та морепродукти і відразу зменшіть вогонь.
Додайте часточки лимона, накрийте кришкою і варіть на повільному вогні допоки риба та морепродукти не будуть готові.
Можете прибрати шматочки лимона, а після посоліть і поперчіть суп на смак.
Подавайте морський суп, поки він теплий.
Морський суп з морепродуктами
Комментарии