
Сніданок до ліжка з хлібом, маслом та яйцем
Рецепт на 1 порций до 30 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо охлаждать детям старше 3 лет подросткам беременным на каждый день
Сніданок до ліжка - це розкіш, яку ми часто собі не дозволяємо. Але іноді нам просто необхідно насолодитися затишком дому та розслабитися з чашечкою кави і смачною їжею. Один з найпростіших, але в той же час розкішних сніданків - це хліб, масло і варене яйце. Ця класична страва може стати ідеальним способом розпочати свій день, особливо якщо ви перебуваєте в ліжку. У цій статті ми розглянемо простий і швидкий рецепт цього смачного сніданку.
Теги
Ингредиенты
- Ломті хліба (будь-який свіжий хліб на ваш смак)
- Масло
- 1 яйце
- Сіль та перець за смаком
Приготовление
Варимо яйце. Наливаємо у каструлю достатньо води і доводимо до кипіння. Обережно опускаємо яйце у киплячу воду і варимо його на середньому вогні протягом 5-6 хвилин. Коли яйце готове, обережно дістаємо його з води і витираємо паперовим рушником.
Під час того як вариться яйце займаємося хлібом - підсмажуємо ломті хліба в тостері або на сковороді до золотистої скоринки (можна цей етап пропустити).
Наносимо на кожен ломтик хліба трохи масла.
Поруч кладемо яйце (можна попередньо його почистити).
Подаємо і насолоджуємося цим простим, але смачним сніданком у ліжку!
Комментарии