
Курячі крильця по-кавказьки
Рецепт на 8 порций 45-60 минут готовить просто блюдо недорогое тушить Кавказская кухня детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на праздник на каждый день
Проста і швидка страва. Нібито нічого особливого, але смак вийшов приголомшливий!
Теги
Ингредиенты
- 2,5 кг курячих крилець
- 2-3 цибулини
- 1 велика морква
- 0,5 кг болгарського перцю
- 1 великий помідор
- 2 ст. л. рослинної олії
За смаком:
- часник
- гострий зелений перець
- петрушка
- кріп
- сіль
Приготовление
-
Крильця промити.
У глибокій каструлі розігріти олію. Обсмажувати крильця порціями по 1-2 хвилини з кожного боку, трохи при цьому підсоливши.
Крильця обсмажити порціями. -
Скласти всі крильця в каструлю і поставити на середній вогонь. Тушкувати під кришкою.
Скласти в каструлю і тушкувати. -
У цей час зайнятися овочами.
Цибулю і моркву почистити і крупно порізати. Додати до крилець через 10 хвилин.
Додати цибулю і моркву. -
Перець почистити і теж крупно порізати. Додати до курки.
Додати перець. -
Через 10 хвилин покласти нарізаний помідор і залишити тушкуватися до появи великої кількості соку.
Додати помідор. -
В самому кінці покласти дрібно нарізаний часник, гострий перець і зелень. Досолити за потреби.
Загальний час тушкування крилець приблизно 30-40 хвилин.
Додати зелень і спеції. -
Все перемішати і зняти з вогню. Дати трохи настоятися і подавати зі свіжим лавашем.
Дуже смачна і легка страва! Рекомендую!
Готово.
Комментарии
Спасибо за рецепт, в ближайшее время планирую реализовать описанное вами. До этого делала свинину с курагой в тесте! Абалдеть!
Свинина не моя. )))
обожаю остренькое
обязательное порадую родных этим блюдом!Спасибки за рецепт!
Очень вкусно и быстро)))Спасибо
Лайк)