Рецепт Курячі крильця по-кавказьки с фото

Курячі крильця по-кавказьки

Рецепт на 8 порций 45-60 минут готовить просто блюдо недорогое тушить Кавказская кухня детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на праздник на каждый день

Проста і швидка страва. Нібито нічого особливого, але смак вийшов приголомшливий!

Теги

курица, болгарский перец, лук

Ингредиенты

  • 2,5 кг курячих крилець
  • 2-3 цибулини
  • 1 велика морква
  • 0,5 кг болгарського перцю
  • 1 великий помідор
  • 2 ст. л. рослинної олії

За смаком:

  • часник
  • гострий зелений перець
  • петрушка
  • кріп
  • сіль

Приготовление

  1. Крильця промити.

    У глибокій каструлі розігріти олію. Обсмажувати крильця порціями по 1-2 хвилини з кожного боку, трохи при цьому підсоливши.

    Крильця обсмажити порціями.
    Крильця обсмажити порціями.
  2. Скласти всі крильця в каструлю і поставити на середній вогонь. Тушкувати під кришкою.

    Скласти в каструлю і тушкувати.
    Скласти в каструлю і тушкувати.
  3. У цей час зайнятися овочами.

    Цибулю і моркву почистити і крупно порізати. Додати до крилець через 10 хвилин.

    Додати цибулю і моркву.
    Додати цибулю і моркву.
  4. Перець почистити і теж крупно порізати. Додати до курки.

    Додати перець.
    Додати перець.
  5. Через 10 хвилин покласти нарізаний помідор і залишити тушкуватися до появи великої кількості соку.

    Додати помідор.
    Додати помідор.
  6. В самому кінці покласти дрібно нарізаний часник, гострий перець і зелень. Досолити за потреби.

    Загальний час тушкування крилець приблизно 30-40 хвилин.

    Додати зелень і спеції.
    Додати зелень і спеції.
  7. Все перемішати і зняти з вогню. Дати трохи настоятися і подавати зі свіжим лавашем.

    Дуже смачна і легка страва! Рекомендую!

    Готово.
    Готово.
Оценка 5 / 5 на основе 850
Домашняя
курица, болгарский перец, лук
PT60M
PT60M
0

Комментарии

Ольга
Ольга

Спасибо за рецепт, в ближайшее время планирую реализовать описанное вами. До этого делала свинину с курагой в тесте! Абалдеть!

Елизавета
Елизавета

Свинина не моя. )))

Гуличка
Гуличка

обожаю остренькое

Гуличка
Гуличка

обязательное порадую родных этим блюдом!Спасибки за рецепт!

Юлия
Юлия

Очень вкусно и быстро)))Спасибо

марина
марина

Лайк)

masterzha@mail.ru
masterzha@mail.ru