
Простий яблучний пиріг на кефірі з горіхами та корицею в мультиварці
Рецепт на 12 порций 60-120 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо выпекать мультиварка духовка детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на природу на встречу с друзьями на каждый день
Мрія будь-якої господині - страва під девізом "швидко, просто і смачно!" Запропонований вище рецепт якраз з цієї серії.
Теги
Ингредиенты
- яблука - 3 шт
- кефір - 250 мл
- борошно - 250-300 г
- цукор - 120 г
- горіхи волоські очищені - 50 г
- масло вершкове - 70 г
- яйця - 3 шт
- розпушувач - 1 ч.л.
- ванільний цукор - 1 ч.л.
- цедра апельсина (за бажанням) - 1 ч.л.
- кориця - 1/2 ч.л.
Приготовление
Готуємо продукти для яблучного пирога. Кефір та яйця дістаємо з холодильника заздалегідь. Яблука миємо та чистимо від шкірки, нарізаємо невеликими кубиками. Масло також дістаємо з холодильника заздалегідь, воно має бути кімнатної температури. Попередньо очищені горіхи подрібнюємо.
У окремій мисці збиваємо міксером 3 яйця та 120 г цукру, додаємо 1 чайну ложку ванільного цукру.
У збиті добіла яйця додаємо масло кімнатної температури і знову збиваємо.
Потім додаємо 250 мл кефіру. Ретельно перемішуємо.
У просіяне борошно додаємо 1 чайну ложку розпушувача і добре перемішуємо. Додаємо борошно в яєчну масу. Перемішуємо до однорідності.
В очищені та нарізані кубиками яблука додаємо 1 чайну ложку цедри апельсина та 1/2 чайної ложки кориці. Добре вимішуємо.
Викладаємо яблука в тісто.
Додаємо 70 г подрібнених горіхів і добре все перемішуємо.
Дно мультиварки змащуємо вершковим маслом і злегка припудрюємо борошном. Тісто викладаємо в чашу і випікаємо в режимі "випічка" 1 годину.
Готовий пиріг присипаємо цукровою пудрою і подаємо до столу.
Комментарии