Рецепт Кабачковий рулет зі сметаною та зеленню с фото

Кабачковий рулет зі сметаною та зеленню

Рецепт на 5 порций 30-45 минут готовить не сложно блюдо недорогое выпекать духовка всем остальным на праздник на романтический ужин на каждый день

Дивовижно смачний рулет-закуска! В сезон овочів він у нас частий гість на столі, спробуйте і ви!

Теги

кабачок, сметана, зелень

Ингредиенты

Для основи:

  • Кабачки - 2 середніх
  • Яйця - 3 шт.
  • Борошно - 100 грам
  • Розпушувач - 1 ч. л.
  • Сіль

Начинка:

  • Сметана
  • Зелень

Приготовление

  1. Інгредієнти для кабачкового рулету:

    Інгредієнти для кабачкового рулету
    Інгредієнти для кабачкового рулету
  2. Спочатку відокремлюємо білки від жовтків:

    Відокремлюємо білки від жовтків
    Відокремлюємо білки від жовтків
  3. Кабачки очистити, натерти на великій тертці, додати до них яєчні жовтки, розпушувач і борошно.

    Змішуємо кабачки, жовтки, розпушувач і борошно
    Змішуємо кабачки, жовтки, розпушувач і борошно
  4. Окремо збиваємо білки до піків.

    Збиваємо білки до піків
    Збиваємо білки до піків
  5. Обережно вводимо білки у тісто і викладаємо його на деко, застелене пергаментом. Важливо: пергамент має бути білим!

    Викладаємо тісто на деко
    Викладаємо тісто на деко
  6. Відправляємо в духовку (180-190 градусів) хвилин на 20-15. Готовність перевіряємо зубочисткою.

    Тісто в духовці
    Тісто в духовці
  7. Відразу ж змащуємо тісто сметаною і посипаємо зеленню. Скручуємо у рулет.

    Посипаємо сметаною та зеленню
    Посипаємо сметаною та зеленню
  8. Кабачковий рулет дуже смачний у холодному вигляді, чудово зберігається декілька днів.

    Кабачковий рулет зі сметаною та зеленню
    Кабачковий рулет зі сметаною та зеленню
Оценка 5 / 5 на основе 17321
Домашняя
кабачок, сметана, зелень
PT45M
PT45M
0

Комментарии