
Кабачковий рулет зі сметаною та зеленню
Рецепт на 5 порций 30-45 минут готовить не сложно блюдо недорогое выпекать духовка всем остальным на праздник на романтический ужин на каждый день
Дивовижно смачний рулет-закуска! В сезон овочів він у нас частий гість на столі, спробуйте і ви!
Теги
Ингредиенты
Для основи:
- Кабачки - 2 середніх
- Яйця - 3 шт.
- Борошно - 100 грам
- Розпушувач - 1 ч. л.
- Сіль
Начинка:
- Сметана
- Зелень
Приготовление
Інгредієнти для кабачкового рулету:
Інгредієнти для кабачкового рулету Спочатку відокремлюємо білки від жовтків:
Відокремлюємо білки від жовтків Кабачки очистити, натерти на великій тертці, додати до них яєчні жовтки, розпушувач і борошно.
Змішуємо кабачки, жовтки, розпушувач і борошно Окремо збиваємо білки до піків.
Збиваємо білки до піків Обережно вводимо білки у тісто і викладаємо його на деко, застелене пергаментом. Важливо: пергамент має бути білим!
Викладаємо тісто на деко Відправляємо в духовку (180-190 градусів) хвилин на 20-15. Готовність перевіряємо зубочисткою.
Тісто в духовці Відразу ж змащуємо тісто сметаною і посипаємо зеленню. Скручуємо у рулет.
Посипаємо сметаною та зеленню Кабачковий рулет дуже смачний у холодному вигляді, чудово зберігається декілька днів.
Кабачковий рулет зі сметаною та зеленню
Комментарии