
Капуста під маринадом (добова)
Рецепт на 2 порций до 30 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо охлаждать Украинская кухня вегетарианцам худеющим на встречу с друзьями на каждый день
Цю страву можна по праву віднести як до салатів, так і до закусок. Вона чудово поєднується з будь-яким гарніром, стане окрасою будь-якої домашньої вечері. Її обожнюють як дорослі, так і діти. Капустка готова до вживання вже через добу, тому і називається - добова. Зберігається в холодильнику більше 2-х тижнів, тож її вистачить надовго, насолоджуйтесь!
Теги
Ингредиенты
- Капуста - 1 середній качан
- Морква - 2 шт, середні
- Перець болгарський - 1 шт
- Часник - 1 головка
- Сіль - 1 ст. ложка
- Цукор - 150 г
- Оцет - 100 г
- Олія соняшникова - 60 г
- Вода - 1 л
Приготовление
Спочатку рубаємо капусту. Робимо це будь-яким зручним способом: за допомогою ножа або спеціальних пристосувань.
Покраяна капуста Потім тремо на велику тертку моркву, ріжемо перчик.
Терта морква та порізаний смужками перець Беремо каструльку (у мене 2,5 л) і складаємо моркву, перець і капусту туди. Ретельно перемішуємо. Туди ж додаємо дрібно порізаний часник.
Перемішані капуста, морква та перець. Додано часник. Ставимо на вогонь ще одну каструльку, наливаємо в неї 1 л води і кидаємо туди сіль, цукор, оцет і соняшникову олію. Як тільки все це закипить - вимикаємо. Заливаємо нашу капусту цим маринадом. Беремо невелику пласку десертну тарілку, накриваємо нею каструлю, а зверху ставимо якийсь вантаж. У такому положенні капуста повинна простояти добу на столі. І тільки потім її ховаємо в холодильник, прибравши вантаж, і дістаємо в будь-який зручний момент.
Капуста під маринадом та вантажем Все, через добу капуста готова до вживання! Смачного!
Капуста готова до вживання!

Комментарии
спасибо, супер!
А уксус ?%
А чеснок где потерялся???