Рецепт Пицца домашня с фото

Пицца домашня

Рецепт на 8 порций 45-60 минут готовить не сложно блюдо недорогое выпекать Итальянская кухня детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на встречу с друзьями на каждый день

Спробуйте приготувати справжню італійську піцу вдома! Цей рецепт допоможе вам створити найсмачнішу домашню піцу з дріжджового тіста всього за кілька простих кроків. Ви зможете додати улюблені інгредієнти й насолодитися ароматною, тільки щойно спеченою піцою. Спробуйте цей рецепт, і ви більше ніколи не захочете їсти заморожену або доставлену піцу! Смачного!

Теги

мука, сыр, помидоры

Ингредиенты

  • Тісто для піци
  • Кетчуп або томатний соус для піци
  • Сир моцарелла
  • Нарізані гриби
  • Помідори

Приготовление

  1. Отже, спочатку тісто, якщо немає готового. - 2 столові ложки сухих дріжджів (якщо не помиляюся це як 2 пачки, здається в пачці 11 грам, просто я використовую дріжджі, які продаються в скляній банці). - 1 літр ТЕПЛОЇ води, градусів так 30. Дати постояти хвилин 10. Додати 1 чайну ложку солі. Перемішати, щоб сіль розчинилася. - Додати борошно, приблизно 1 кг 300 гр. Спочатку я додаю 1 кг, а потім дивлюся за в'язкістю. Дати постояти тісту півгодини. Поясню чому так багато тіста. Я ділю це тісто на 5 шматочків, один-два випікаю відразу, решту в окремі пакетики і в морозилку. Дуже зручно, зранку дістаю тісто, а після обіду вже готова піца. Вимішуємо тісто, додаючи потроху борошна, щоб не липло до рук і до столу. Тісто має бути м'яким. Цього разу я взяла 2 розморожені шматочки тіста.

    приготувати тісто
    приготувати тісто
  2. Розкачала їх скалкою і поклала у кожен деко, посипавши на деко борошно. У мене деко 30 см в діаметрі кожне.

    розкачати тісто
    розкачати тісто
  3. Змащуємо тісто кетчупом тонким шаром.

    змастити томатним соусом
    змастити томатним соусом
  4. Кладемо сир.

    посипати сиром
    посипати сиром
  5. Ну і викладаємо хто що любить (Старший замовив піцу порожню, тому зробила 2 різні)

    викласти начинку
    викласти начинку
  6. Випікаємо піцу при температурі 200-250 20 хвилин. Дивитися, щоб сир був не занадто темний.

    пекти до готовності
    пекти до готовності
  7. Ну і не забуваємо порізати відразу, тобто поки піца гаряча.

    піца готова
    піца готова
  8. До речі, це ж тісто я використовую іноді при випічці хліба, додавши ще одну чайну ложку солі і столову ложку рослинної олії. Приємного апетиту!

Оценка 5 / 5 на основе 11214
Домашняя
мука, сыр, помидоры
PT60M
PT60M
0

Комментарии

Альонка
Альонка

Ням нямка )))

Вкусняшечка
Вкусняшечка

марина
марина

спасибо., надо будет попрбовать

Алекс
Алекс

попробуем

корделия
корделия

отлично,не дорого,быстро,а главное это будут кушать все.

Татьянка
Татьянка

Спасибо, очень интересно, надо будет попробовать...

Harmony
Harmony

А тесто получается какое? Хрустящее или мягкое, как булочка? Я просто гонюсь за тем, чтобы научиться делать тесто как в пиццерии, тонкое тонкое и слегка хрустящее)))В любом случае попробую, спасибо!!!

Harmony
Harmony

Попробовала, пицца действительно получается ОЧЕНЬ вкусной!!!Спасибо за рецепт!!!

Мария
Мария

Спасибо за хороший и вкусный рецепт! Пицца – открытый пирог в виде лепешки, покрытой начинками, в первую очередь, расплавленным сыром.