
Пицца домашня
Рецепт на 8 порций 45-60 минут готовить не сложно блюдо недорогое выпекать Итальянская кухня детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на встречу с друзьями на каждый день
Спробуйте приготувати справжню італійську піцу вдома! Цей рецепт допоможе вам створити найсмачнішу домашню піцу з дріжджового тіста всього за кілька простих кроків. Ви зможете додати улюблені інгредієнти й насолодитися ароматною, тільки щойно спеченою піцою. Спробуйте цей рецепт, і ви більше ніколи не захочете їсти заморожену або доставлену піцу! Смачного!
Теги
Ингредиенты
- Тісто для піци
- Кетчуп або томатний соус для піци
- Сир моцарелла
- Нарізані гриби
- Помідори
Приготовление
Отже, спочатку тісто, якщо немає готового. - 2 столові ложки сухих дріжджів (якщо не помиляюся це як 2 пачки, здається в пачці 11 грам, просто я використовую дріжджі, які продаються в скляній банці). - 1 літр ТЕПЛОЇ води, градусів так 30. Дати постояти хвилин 10. Додати 1 чайну ложку солі. Перемішати, щоб сіль розчинилася. - Додати борошно, приблизно 1 кг 300 гр. Спочатку я додаю 1 кг, а потім дивлюся за в'язкістю. Дати постояти тісту півгодини. Поясню чому так багато тіста. Я ділю це тісто на 5 шматочків, один-два випікаю відразу, решту в окремі пакетики і в морозилку. Дуже зручно, зранку дістаю тісто, а після обіду вже готова піца. Вимішуємо тісто, додаючи потроху борошна, щоб не липло до рук і до столу. Тісто має бути м'яким. Цього разу я взяла 2 розморожені шматочки тіста.
приготувати тісто Розкачала їх скалкою і поклала у кожен деко, посипавши на деко борошно. У мене деко 30 см в діаметрі кожне.
розкачати тісто Змащуємо тісто кетчупом тонким шаром.
змастити томатним соусом Кладемо сир.
посипати сиром Ну і викладаємо хто що любить (Старший замовив піцу порожню, тому зробила 2 різні)
викласти начинку Випікаємо піцу при температурі 200-250 20 хвилин. Дивитися, щоб сир був не занадто темний.
пекти до готовності Ну і не забуваємо порізати відразу, тобто поки піца гаряча.
піца готова До речі, це ж тісто я використовую іноді при випічці хліба, додавши ще одну чайну ложку солі і столову ложку рослинної олії. Приємного апетиту!
Комментарии
Ням нямка )))
спасибо., надо будет попрбовать
попробуем
отлично,не дорого,быстро,а главное это будут кушать все.
Спасибо, очень интересно, надо будет попробовать...
А тесто получается какое? Хрустящее или мягкое, как булочка? Я просто гонюсь за тем, чтобы научиться делать тесто как в пиццерии, тонкое тонкое и слегка хрустящее)))В любом случае попробую, спасибо!!!
Попробовала, пицца действительно получается ОЧЕНЬ вкусной!!!Спасибо за рецепт!!!
Спасибо за хороший и вкусный рецепт! Пицца – открытый пирог в виде лепешки, покрытой начинками, в первую очередь, расплавленным сыром.