Рецепт Фарширований перець с фото

Фарширований перець

Рецепт на 0 порций 60-120 минут готовить не сложно блюдо недорогое тушить детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на каждый день

Існують у світі страви, здатні перенести нас у найтепліші та найдобріші миті. Однією з таких є фарширований перець. Це страва, в якій поєднуються ніжна теплота домашньої кухні та вишуканість смаків. Кожен перець ніби маленьке полотно, на якому розкривається палітра смакових барв: ніжна начинка, ароматні спеції і пікантний соус - все це створює неповторне враження. Давайте разом відправимося в кулінарну подорож і розкриємо секрети створення смачного та ароматного фаршированого перцю, щоб кожен укус приносив радість та задоволення.

Теги

болгарский перец, фарш, рис

Ингредиенты

  • болгарський перець
  • цибуля
  • морква
  • помідори
  • м'ясний фарш
  • рис
  • томатний соус
  • сметана
  • спеції та сіль

Приготовление

  1. Перець чистимо, обдаємо окропом, через 2 хв спускаємо.

    обробити перець
    обробити перець
  2. Овочі нарізаємо, обсмажуємо.

    обсмажити овочі
    обсмажити овочі
  3. Фарш (у мене був курячий) солимо, перчимо, додаємо сирий рис (можна трохи проварений) та обсмажені овочі

    фарш змішати з рисом
    фарш змішати з рисом
    додати овочі
    додати овочі
  4. Начиняємо перець, заливаємо томатом, ставимо на вогонь.

    начинити перці
    начинити перці
    залити томатом
    залити томатом
  5. Майже наприкінці варіння додаємо сметану

    додати сметану
    додати сметану
  6. + зелень і приємного апетиту!

    перець готовий
    перець готовий
Оценка 5 / 5 на основе 5207
Домашняя
болгарский перец, фарш, рис
PT120M
PT120M
0

Комментарии

Гуличка
Гуличка

надо попробовать!

лентяйка
лентяйка

Вкус детства ) Хотя голубцы в виноградных листьях люблю больше.