
Фарширований перець
Рецепт на 0 порций 60-120 минут готовить не сложно блюдо недорогое тушить детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на каждый день
Існують у світі страви, здатні перенести нас у найтепліші та найдобріші миті. Однією з таких є фарширований перець. Це страва, в якій поєднуються ніжна теплота домашньої кухні та вишуканість смаків. Кожен перець ніби маленьке полотно, на якому розкривається палітра смакових барв: ніжна начинка, ароматні спеції і пікантний соус - все це створює неповторне враження. Давайте разом відправимося в кулінарну подорож і розкриємо секрети створення смачного та ароматного фаршированого перцю, щоб кожен укус приносив радість та задоволення.
Теги
Ингредиенты
- болгарський перець
- цибуля
- морква
- помідори
- м'ясний фарш
- рис
- томатний соус
- сметана
- спеції та сіль
Приготовление
Перець чистимо, обдаємо окропом, через 2 хв спускаємо.
обробити перець Овочі нарізаємо, обсмажуємо.
обсмажити овочі Фарш (у мене був курячий) солимо, перчимо, додаємо сирий рис (можна трохи проварений) та обсмажені овочі
фарш змішати з рисом додати овочі Начиняємо перець, заливаємо томатом, ставимо на вогонь.
начинити перці залити томатом Майже наприкінці варіння додаємо сметану
додати сметану + зелень і приємного апетиту!
перець готовий
Комментарии
надо попробовать!
Вкус детства ) Хотя голубцы в виноградных листьях люблю больше.