
Теплий салат з яловичиною та квасолею
Рецепт на 4 порций до 30 минут готовить не сложно блюдо недорогое Европейская кухня всем остальным на праздник на каждый день
Цей теплий салат з яловичиною та квасолею - чудовий варіант ситного та корисного обіду. Поєднання м'яса, різних видів квасолі та свіжих овочів робить його не тільки смачним, але й дуже поживним. Ароматна заправка надає страві пікантності. Обов'язково спробуйте цей рецепт!
Теги
Подпишись на Telegram чтобы получать простые рецепты
Ингредиенты
- пучок салату рукола
- 400 г телятини
- баночка великої білої квасолі (425 мл)
- 400 г зеленої стручкової квасолі
- 2 червоні цибулини
- 200 г помідорок-вишень
- 1 ч.л ягід червоного перцю (плоди куща, що не мають нічого спільного зі звичайним перцем)
Для заправки:
- 4-6 ст.л. бальзамічного оцту
- 5-6 ст.л. соняшникової олії
- 1 ч.л. меду
- 1-2 ч.л. приправи для салату (з пакетика)
- 2-3 ч.л. ягід червоного перцю
Приготовление
Квасолю (я брала заморожену) відварити в підсоленій воді. Цибулю нарізати кільцями, помідорки порізати навпіл, руколу вимити і порізати. М'ясо тонко нарізати і обсмажити в гарячій олії 3-5 хвилин. Додати ягідки червоного перцю. Білу квасолю злити. Приготувати заправку. Змішати всі овочі із заправкою. В кінці додати м'ясо.
теплий салат з яловичиною та квасолею
Оценка 5 / 5 на основе 1163
Домашняя
говядина, фасоль, помидоры
PT30M
PT30M
0
Комментарии