Рецепт Теплий салат з фенхелю з маслинами та помідорами с фото

Теплий салат з фенхелю з маслинами та помідорами

Рецепт на 2 порций 30-45 минут готовить не сложно блюдо недорогое запекать детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным веганам вегетарианцам худеющим на праздник на каждый день

Для любителів теплих овочевих салатів.

Теги

фенхель, помидоры, маслины

Ингредиенты

  • 2 головки фенхелю
  • 20 помідорів черрі
  • 4 часникові зубчики
  • 4 ст.л. оливкової олії
  • жменька маслин
  • сіль, перець
  • вершкове масло (за бажанням)

Приготовление

  1. Головки фенхелю нарізати на частини та відварити у киплятку 5 хвилин. У оливкову олію нарізати 4 зубчики часнику та відставити вбік. Помідори (краще червоних і жовтих порівну) розрізати, обдати окропом та зняти шкірку. У форму розкласти відварений фенхель, зверху покласти маслини, додати помідори, посолити, поперчити, полити часниковою олією, зверху покласти шматочки вершкового масла і поставити в духовку на 20 хвилин при 170°С.

    запікти овочі в духовці
    запікти овочі в духовці
  2. Подавати гарячим як гарнір до м'яса чи риби.

    салат готовий
    салат готовий
Оценка 5 / 5 на основе 1161
Домашняя
фенхель, помидоры, маслины
PT45M
PT45M
0

Комментарии