
Теплий салат з фенхелю з маслинами та помідорами
Рецепт на 2 порций 30-45 минут готовить не сложно блюдо недорогое запекать детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным веганам вегетарианцам худеющим на праздник на каждый день
Для любителів теплих овочевих салатів.
Теги
Подпишись на Telegram чтобы получать простые рецепты
Ингредиенты
- 2 головки фенхелю
- 20 помідорів черрі
- 4 часникові зубчики
- 4 ст.л. оливкової олії
- жменька маслин
- сіль, перець
- вершкове масло (за бажанням)
Приготовление
Головки фенхелю нарізати на частини та відварити у киплятку 5 хвилин. У оливкову олію нарізати 4 зубчики часнику та відставити вбік. Помідори (краще червоних і жовтих порівну) розрізати, обдати окропом та зняти шкірку. У форму розкласти відварений фенхель, зверху покласти маслини, додати помідори, посолити, поперчити, полити часниковою олією, зверху покласти шматочки вершкового масла і поставити в духовку на 20 хвилин при 170°С.
запікти овочі в духовці Подавати гарячим як гарнір до м'яса чи риби.
салат готовий
Оценка 5 / 5 на основе 1161
Домашняя
фенхель, помидоры, маслины
PT45M
PT45M
0
Комментарии