
Яблучний пиріг «Здоров'я»
Рецепт на 12 порций 45-60 минут готовить просто дешевое блюдо выпекать детям от 1 до 3 лет детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным вегетарианцам худеющим на встречу с друзьями на каждый день
Наступний пиріг для тих, хто змушений обмежити себе у стандартній випічці. Заміняємо борошно злаковими пластівцями і отримуємо дієтичну страву, яка практично не псує фігуру. Попереджаю відразу: смак у пирога відповідний, дієтичний, але досить приємний.
Теги
овсяные хлопья, яблоки, морковь
Ингредиенты
- 8 ст. л. злакових пластівців (вівсянки)
- 1 склянка молока
- 1 склянка цукру (або менше, на ваш смак)
- 2 ст. л. борошна
- 2 яйця
- сіль
- кориця
- 1 ч. л. розпушувача
- 2 яблука
- 2 морквини
Приготовление
-
Довести молоко до кипіння і залити ним пластівці. Перемішати і залишити набрякати.
запарити пластівці молоком -
Яйця збити з цукром. Всипати борошно, корицю, розпушувач і сіль.
збити яйця з цукром і спеціями -
Яблука почистити і нарізати кубиками, моркву натерти на великій тертці. Змішати з тістом.
додати яблука і моркву -
В останню чергу додати запарені пластівці.
додати пластівці -
Форму вистелити папером для випічки. Викласти тісто у форму і пекти при середній температурі близько години до золотистого кольору.
пекти пиріг до золотистого кольору -
Смачної дієти вам!
пиріг готовий
Комментарии