Рецепт Суші роли «Філадельфія» с фото

Суші роли «Філадельфія»

Рецепт на 6 порций 30-45 минут готовить не сложно блюдо недорогое варить плита Японская кухня детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным

Любителі японської кухні! Сьогодні пропоную вам випробувати автентичний рецепт ролів «Філадельфія» - одного з найпопулярніших і ніжних варіацій суші. Цей вишуканий рол завоював серця гурманів по всьому світу завдяки своєму неповторному поєднанню свіжого лосося та ніжного вершкового сиру «Філадельфія». Приготування ролів «Філадельфія» - це творчий процес, який вимагає точності і любові до деталей. Сьогодні я поділюся з вами перевіреним рецептом, що враховує деякі важливі нюанси, щоб ви змогли насолодитися справжнім смаком і ароматом цієї вишуканої страви. Не хвилюйтеся, якщо ви ніколи раніше не готували суші - наше керівництво крок за кроком допоможе вам успішно створити смачні і апетитні роли «Філадельфія» просто у себе вдома.

Теги

рис, лосось, филадельфия

Ингредиенты

  • 2 склянки круглого рису сорту «камоліно»
  • 300 г свіжого лосося
  • 250 г м'якого сиру «філадельфія»
  • 4 листи норі
  • 4 ст. л. рисового оцту
  • 2 ст. л. цукру
  • 1 ч. л. морської солі
  • Рол робоча дошка для суші

Приготовление

  1. Підготуйте лосося, зрізавши надрізом уздовж плавця на спині і акуратно зніміть рибне філе з кісток. Видаліть реберні кістки біля хребта.

  2. Зріжте спинний плавець разом з жировою прошарком.

  3. Видаліть всі рештки кісточок, проводячи вказівним пальцем по рибному філе і використовуючи пінцет. Наріжте рибу на тонкі скибочки і накрийте харчовою плівкою. Відправте у холодильник.

  4. Кілька разів ретельно промийте рис до повної прозорості води. Потім зваріть його в казані, заливши водою так, щоб вона вкрила рис на 2 см. Доведіть до кипіння. Зменште вогонь, накрийте кришкою і готуйте 15 хвилин.

  5. В цей час приготуйте заправку для рису, змішавши рисовий оцет, сіль і цукор у глибокій мисці. Поставте заправку на 20-30 секунд у мікрохвильовку. Добре перемішайте, щоб сіль і цукор повністю розчинились.

  6. Коли рис готовий, приберіть його з плити і залиште на 15 хвилин. Потім перекладіть рис у велику миску і обережно додайте заправку. Ретельно перемішайте рис, щоб заправка рівномірно розподілилась. Залиште рис охолоджуватися до кімнатної температури.

  7. Розкладіть лист норі на циновці або бамбуковому килимку для скручування ролів. Покладіть на норі шар рису, рівномірно розподіливши його по всій поверхні, залишивши вільний край 1 см.

  8. Посередині рисового шару викладіть смужку сиру «філадельфія» і покладіть скибочки лосося поруч.

  9. Обережно скрутіть рол за допомогою циновки, починаючи з нижнього боку і притискаючи легким натисканням, щоб рол вийшов щільним і рівним. Залиште рол на кілька хвилин, щоб він зафіксувався.

  10. Повторіть кроки 7-9 з рештою рису та інгредієнтів.

  11. Після того, як всі роли сформовані, акуратно наріжте кожен рол на 6-8 шматочків.

  12. Подавайте роли «Філадельфія» на блюді з соєвим соусом, імбиром і васабі.

    Роли «Філадельфія»
    Роли «Філадельфія»
Оценка 5 / 5 на основе 18682
Домашняя
рис, лосось, филадельфия
PT45M
PT45M
0

Комментарии