Рецепт Шоколадне печиво с фото

Шоколадне печиво

Рецепт на 15 порций 45-60 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо выпекать духовка детям от 1 до 3 лет детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на каждый день

Сьогодні я хочу поділитися з вами чудовим рецептом «Шоколадного печива» - справжньою солодкою радістю для наших смакових рецепторів. Всього за 30 хвилин підготовки та 15 хвилин у духовці ви зможете створити цей ніжний і ароматний десерт, який точно стане зіркою будь-якого чаювання чи вечірки.

Теги

шоколад, масло, сахар

Ингредиенты

  • 200 г темного шоколаду
  • 100 г вершкового масла
  • 1 склянка цукру
  • 3 яйця
  • 1 чайна ложка ванільного екстракту
  • 1,5 склянки борошна
  • 1 чайна ложка розпушувача
  • щіпка солі

Приготовление

  1. Попередньо розігрійте духовку до 180 градусів.

  2. Розтопіть темний шоколад разом з вершковим маслом на водяній бані, поки не отримаєте гладку та однорідну суміш. Це буде нашим чарівним інгредієнтом, який надасть печиву неповторний шоколадний смак.

  3. У великій мисці змішайте цукор, яйця та ванільний екстракт до отримання однорідної маси. Додайте розтоплений шоколад і продовжуйте збивати, поки суміш не стане ще апетитнішою.

  4. Просійте борошно, розпушувач та щіпку солі в цю шоколадну суміш. Всі ці інгредієнти створять ніжне тісто, яке розтане на язиці, немов сніжинка на долоні.

  5. Тепер візьміть деко і покрийте його пергаментним папером. Викладіть на нього невеликі порції тіста, залишаючи між ними невеликі проміжки. Випікати «Шоколадне печиво» необхідно близько 10-12 хвилин, щоб воно залишилося ніжним і соковитим всередині.

  6. Після того як печиво буде готове, залишається тільки дочекатися, поки воно трохи охолоне. Уявіть: хрустка скоринка, солодкий аромат і неймовірно ніжний шоколадний центр. Апетит приходить просто від однієї думки про це!

Оценка 5 / 5 на основе 18650
Домашняя
шоколад, масло, сахар
PT60M
PT60M
0

Комментарии