Рецепт Кімчі з редьки по-корейськи с фото

Кімчі з редьки по-корейськи

Рецепт на 4 порций более 120 минут готовить не сложно очень дешевое блюдо Корейская кухня подросткам беременным всем остальным веганам вегетарианцам худеющим на каждый день

Якщо ви любитель корейської кухні та експериментів на кухні, то цей рецепт Кімчі з редьки точно варто спробувати! Кімчі - це одна з найпопулярніших страв Кореї, яка надає стравам гострий та ароматний смак. В цьому рецепті ми використовуємо редьку, яка після ферментації перетворюється на смачну і корисну страву, яку можна додавати в салати чи використовувати як закуску. Готуйте разом зі мною і насолоджуйтеся ароматом та смаком цієї незвичайної страви!

Теги

редька, чеснок, имбирь

Ингредиенты

  • 1 середня редька
  • 1 столова ложка солі
  • 2 столові ложки червоної чилі-пасти
  • 1 столова ложка рисового борошна
  • 1 столова ложка цукру
  • 2 стебла зеленої цибулі, нарізані шматочками завдовжки 5 см
  • 2 зубчики часнику, подрібнені
  • 1 чайна ложка імбиру, подрібненого
  • 1 чайна ложка оцту

Приготовление

  1. Наріжте редьку тонкими скибочками та покладіть у миску.

  2. Посипте редьку сіллю та перемішайте. Залиште на 30 хвилин, щоб редька випустила сік.

  3. Відцідіть з редьки весь сік та покладіть її в іншу миску.

  4. В окремій мисці змішайте червону чилі-пасту, рисове борошно, цукор, зелену цибулю, часник, імбир та оцет.

  5. Додайте суміш з миски в редьку та ретельно перемішайте.

    Кімчі
    Кімчі
  6. Покладіть редьку з маринадом у стерильну скляну банку та накрийте кришкою.

  7. Залиште кімчі за кімнатної температури на 1-5 днів для бродіння, потім зберігайте в холодильнику до використання.

    Кімчі з редьки по-корейськи
    Кімчі з редьки по-корейськи
Оценка 5 / 5 на основе 18576
Домашняя
редька, чеснок, имбирь
PT240M
PT240M
0

Комментарии