
Часниковий тост з сиром
Рецепт на 6 порций до 30 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо жарить плита детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на природу на фуршет на встречу с друзьями на каждый день
Уявіть собі чарівну атмосферу, наповнену ароматом свіжоспеченого хліба і часнику, який пробуджує в вас апетит і зачаровує своїм смаком. Сьогодні я пропоную вам приготувати захоплюючий часниковий тост, який змусить ваші смакові рецептори вибухнути від задоволення. Ніяких складних інгредієнтів, лише свіжі продукти і любов до приготування смачної їжі. Давайте почнемо, щоб вас огорнула атмосфера таємничості і смаку, яку створить цей простий, але надзвичайно смачний рецепт!
Теги
Ингредиенты
- 4 шматки тостового хліба
- 2 зубчики часнику
- 4 столові ложки оливкової олії
- 100 гр тертого сиру (наприклад, пармезану)
- Сіль та перець за смаком
- Петрушка для прикраси (за бажанням)
Приготовление
Ріжемо хліб на шматки завтовшки приблизно 1,5 см або беремо вже готовий хліб для тостів.
Розігріваємо сковороду на середньому вогні і додаємо оливкову олію.
Часник роздавлюємо ножем і натираємо ним кожен шматок хліба з одного боку.
Викладаємо шматки хліба на сковороду з часниковим боком донизу і смажимо до золотистої скоринки.
Після того, як один бік хліба підсмажився, перевертаємо шматки і посипаємо кожен шматок тертим сиром.
Далі, продовжуємо смажити тости до того часу, поки сир не почне розплавлятися і утворює золотисту скоринку.
Посипаємо сіллю і свіжомеленим чорним перцем за смаком. Готові тости прикрашаємо зеленню петрушки і подаємо до столу.
Комментарии