Рецепт Часниковий тост з сиром с фото

Часниковий тост з сиром

Рецепт на 6 порций до 30 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо жарить плита детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на природу на фуршет на встречу с друзьями на каждый день

Уявіть собі чарівну атмосферу, наповнену ароматом свіжоспеченого хліба і часнику, який пробуджує в вас апетит і зачаровує своїм смаком. Сьогодні я пропоную вам приготувати захоплюючий часниковий тост, який змусить ваші смакові рецептори вибухнути від задоволення. Ніяких складних інгредієнтів, лише свіжі продукти і любов до приготування смачної їжі. Давайте почнемо, щоб вас огорнула атмосфера таємничості і смаку, яку створить цей простий, але надзвичайно смачний рецепт!

Теги

хлеб, чеснок, сыр

Ингредиенты

  • 4 шматки тостового хліба
  • 2 зубчики часнику
  • 4 столові ложки оливкової олії
  • 100 гр тертого сиру (наприклад, пармезану)
  • Сіль та перець за смаком
  • Петрушка для прикраси (за бажанням)

Приготовление

  1. Ріжемо хліб на шматки завтовшки приблизно 1,5 см або беремо вже готовий хліб для тостів.

  2. Розігріваємо сковороду на середньому вогні і додаємо оливкову олію.

  3. Часник роздавлюємо ножем і натираємо ним кожен шматок хліба з одного боку.

  4. Викладаємо шматки хліба на сковороду з часниковим боком донизу і смажимо до золотистої скоринки.

  5. Після того, як один бік хліба підсмажився, перевертаємо шматки і посипаємо кожен шматок тертим сиром.

  6. Далі, продовжуємо смажити тости до того часу, поки сир не почне розплавлятися і утворює золотисту скоринку.

  7. Посипаємо сіллю і свіжомеленим чорним перцем за смаком. Готові тости прикрашаємо зеленню петрушки і подаємо до столу.

Оценка 5 / 5 на основе 2530
Домашняя
хлеб, чеснок, сыр
PT30M
PT30M
0

Комментарии