Рецепт Класичний рецепт смаженого яйця с фото

Класичний рецепт смаженого яйця

Рецепт на 1 порций до 30 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо жарить плита

Смажене яйце - проста і швидка страва, яку можна приготувати практично у будь-який час дня. Незважаючи на свою простоту, воно може стати чудовим сніданком, обідом чи вечерею, а також підходить для людей, які стежать за своїм раціоном і вживають білки в їжу. Простий рецепт смаженого яйця, який буде чудовим доповненням до вашого столу.

Теги

яйцо, масло

Ингредиенты

  • 1 яйце
  • 1 столова ложка олії або вершкового масла
  • сіль та перець за смаком

Приготовление

  1. Розігріваємо сковороду на середньому вогні, додаємо олію і даємо їй розтанути.

  2. Обережно розбиваємо яйце і посипаємо його сіллю та перцем на смак.

  3. Чекаємо, поки білок почне застигати і стане білим, а жовток залишиться рідким (близько 2-3 хвилин).

  4. За допомогою лопатки обережно знімаємо яйце зі сковороди і перекладаємо його на тарілку.

  5. Смажене яйце подаємо гарячим як самостійну страву або використовуємо як інгредієнт в різних стравах, таких як бутерброди, салати чи гарніри. Смачного!

Оценка 5 / 5 на основе 2506
Домашняя
яйцо, масло
PT30M
PT30M
0

Комментарии