
Класичний рецепт смаженого яйця
Рецепт на 1 порций до 30 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо жарить плита
Смажене яйце - проста і швидка страва, яку можна приготувати практично у будь-який час дня. Незважаючи на свою простоту, воно може стати чудовим сніданком, обідом чи вечерею, а також підходить для людей, які стежать за своїм раціоном і вживають білки в їжу. Простий рецепт смаженого яйця, який буде чудовим доповненням до вашого столу.
Теги
Ингредиенты
- 1 яйце
- 1 столова ложка олії або вершкового масла
- сіль та перець за смаком
Приготовление
Розігріваємо сковороду на середньому вогні, додаємо олію і даємо їй розтанути.
Обережно розбиваємо яйце і посипаємо його сіллю та перцем на смак.
Чекаємо, поки білок почне застигати і стане білим, а жовток залишиться рідким (близько 2-3 хвилин).
За допомогою лопатки обережно знімаємо яйце зі сковороди і перекладаємо його на тарілку.
Смажене яйце подаємо гарячим як самостійну страву або використовуємо як інгредієнт в різних стравах, таких як бутерброди, салати чи гарніри. Смачного!
Комментарии