Салат з червонокачанної капусти «По-італійськи»
Рецепт на 0 порций до 30 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо охлаждать без термической обработки детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным веганам вегетарианцам худеющим на каждый день
Якщо ви ще не знаєте, що можна приготувати з червонокачанної капусти, то рекомендую спробувати салат «По-італійськи». У ньому дуже багато вітамінів, він виходить легким, корисним і дуже смачним. Якщо дати салату трохи постояти, хоча б годинку чи дві, то він стане ще ароматнішим і сподобається абсолютно всім.
Теги
Ингредиенты
- капуста червонокачанна - 300 г
- морква - 1 шт
- огірок - 1 шт
- листя салату - 5-6 шт
для заправки:
- олія оливкова - 2 ст. л.
- оцет яблучний - 3 ч. л.
- базилік сушений - 1/2 ч. л.
- перець чорний мелений, сіль - за смаком
Приготовление
Готуємо продукти для салату. Оскільки морква була великою, я взяла половину. Листя салату необхідно добре промити та висушити за допомогою паперового рушника. Моркву чистимо, огірок добре миємо.
Продукти для салату У миску шаткуємо капусту. Зробити це можна за допомогою овочерізки або звичайним ножем. Моркву нарізаємо тонкою соломкою, те ж саме робимо з огірком.
Нарізані овочі Готуємо заправку для салату. Для цього в окремій мисці змішуємо оливкову олію, яблучний оцет і спеції. Заправляємо салат.
Заправляємо салат В самому кінці кладемо листя салату, рвемо їх руками. Знову все добре перемішуємо.
Рвемо листя салату Подавати салат можна відразу, але краще дати йому постояти хоча б годину, тоді він краще пропікається і виходить ще ароматнішим.
Подаємо салат "По-італійськи" Салат виходить шалено смачним і ароматним, хрустким і соковитим.
Салат з червонокачанної капусти "По-італійськи"
Комментарии