
Шоколадний пиріг з карамелізованими грушами
Рецепт на 5 порций 45-60 минут готовить не сложно блюдо недорогое выпекать духовка всем остальным на детский праздник на встречу с друзьями на каждый день
Поєднання груші, шоколаду та карамелі... Що може бути смачніше? Рекомендую спробувати цей пиріг, оскільки знаю, що він нікого не залишить байдужим.
Теги
Ингредиенты
- 2 яйця
- 100 г вершкового масла
- 100 г цукру
- 100 г шоколаду (молочного або темного)
- 2 ч. л. розпушувача
- 100-150 г борошна
Приготовление
Ось необхідні нам продукти для пирога:
Інгредієнти для пирога Спочатку беремо цукор, висипаємо його на сковорідку і робимо сироп.
Робимо сироп з цукру Грушу не чистимо, добре миємо і нарізаємо дрібними кубиками.
Ріжемо грушу Шоколад топимо на водяній бані.
Плавимо шоколад Ось така карамель має в нас вийти в результаті розплавлення цукру.
Робимо карамель Тим часом беремо масло і цукор, добре збиваємо. Масло має бути кімнатної температури.
Збиваємо масло і цукор Додаємо яйця і знову збиваємо.
Додаємо яйця Тепер кладемо туди розтоплений шоколад.
Додаємо шоколад В готову карамель кладемо груші і пасеруємо їх там 5-7 хвилин.
Пасеруємо груші в карамелі Додаємо борошно, розпушувач.
Додаємо борошно з розпушувачем Форму між справами змащуємо рослинною олією.
Змащуємо форму Ось таке тісто в нас має вийти - як густі вершки.
Готове тісто Викладаємо тісто у змащену форму.
Тісто у формі Зверху кладемо карамелізовані груші. В процесі випікання вони «потонуть», не хвилюйтеся, це нормально.
Викладаємо зверху груші Готовий пиріг прикрашаємо шоколадом або так, як вам підказує фантазія. Приємного чаювання!
Шоколадний пиріг з карамелізованими грушами
Комментарии