
Грибні відбивні з вішенки
Рецепт на 10 порций до 30 минут готовить очень просто дешевое блюдо жарить плита всем остальным на каждый день
Грибні відбивні - чудова альтернатива м'ясним відбивним. До речі, за смаком вони мало чим відрізняються! Спробуйте, це дуже смачно, а ще - ситно!
Теги
Ингредиенты
- гриби вішенки - 250-300 г
- сіль - до смаку
- борошно - півсклянки
- яйця 2-3 шт
- часник - 2-3 зубчики
- перець чорний мелений - до смаку
- олія рослинна для смаження - 2-3 ст. л.
Приготовление
Ось такі інгредієнти нам знадобляться:
Інгредієнти для грибних відбивних Гриби краще брати середнього або великого розміру. Спочатку миємо їх, висушуємо і злегка відбиваємо молоточком (так-так, як ми це робимо з м'ясними відбивними).
Відбиваємо гриби молоточком В окремому посуді змішуємо яйця, сіль, часник і мелений чорний перець.
Готуємо кляр з яєць, солі та перцю Ще в одну мисочку насипаємо борошно. Воно нам знадобиться для смаження відбивних.
Борошно в тарілці Тепер приступаємо безпосередньо до смаження. Спочатку занурюємо гриб у кляр з яєць, потім у борошно і викладаємо на розігріту сковороду. Смажимо на рослинній олії з обох боків до золотистого кольору.
Відбивні з грибів на сковороді Все, наші відбивні готові! Вони однаково смачні як в гарячому, так і в холодному вигляді. Смачного!
Відбивні з грибів готові!
Комментарии
Интересный рецепт. А вы в к грибам лук маринованный не пробовали добавить? Чтобы ини помариновались от лука немного минут 15? а потом в кляр. Заходите на мой блог "Простые рецепты простыми словами и посмотрите,что готовлю я. https://prostye-recepty-prostymi-slovami.blogspot.com/2019/05/zapechennoe-kurinoe-file-fruktovoe.html