Рецепт Грибні відбивні з вішенки с фото

Грибні відбивні з вішенки

Рецепт на 10 порций до 30 минут готовить очень просто дешевое блюдо жарить плита всем остальным на каждый день

Грибні відбивні - чудова альтернатива м'ясним відбивним. До речі, за смаком вони мало чим відрізняються! Спробуйте, це дуже смачно, а ще - ситно!

Теги

гриб, яйца, мука

Ингредиенты

  • гриби вішенки - 250-300 г
  • сіль - до смаку
  • борошно - півсклянки
  • яйця 2-3 шт
  • часник - 2-3 зубчики
  • перець чорний мелений - до смаку
  • олія рослинна для смаження - 2-3 ст. л.

Приготовление

  1. Ось такі інгредієнти нам знадобляться:

    Інгредієнти для грибних відбивних
    Інгредієнти для грибних відбивних
  2. Гриби краще брати середнього або великого розміру. Спочатку миємо їх, висушуємо і злегка відбиваємо молоточком (так-так, як ми це робимо з м'ясними відбивними).

    Відбиваємо гриби молоточком
    Відбиваємо гриби молоточком
  3. В окремому посуді змішуємо яйця, сіль, часник і мелений чорний перець.

    Готуємо кляр з яєць, солі та перцю
    Готуємо кляр з яєць, солі та перцю
  4. Ще в одну мисочку насипаємо борошно. Воно нам знадобиться для смаження відбивних.

    Борошно в тарілці
    Борошно в тарілці
  5. Тепер приступаємо безпосередньо до смаження. Спочатку занурюємо гриб у кляр з яєць, потім у борошно і викладаємо на розігріту сковороду. Смажимо на рослинній олії з обох боків до золотистого кольору.

    Відбивні з грибів на сковороді
    Відбивні з грибів на сковороді
  6. Все, наші відбивні готові! Вони однаково смачні як в гарячому, так і в холодному вигляді. Смачного!

    Відбивні з грибів готові!
    Відбивні з грибів готові!
Оценка 5 / 5 на основе 10260
Домашняя
гриб, яйца, мука
PT30M
PT30M
0

Комментарии

Марина Журбенко
Марина Журбенко

Интересный рецепт. А вы в к грибам лук маринованный не пробовали добавить? Чтобы ини помариновались от лука немного минут 15? а потом в кляр. Заходите на мой блог "Простые рецепты простыми словами и посмотрите,что готовлю я. https://prostye-recepty-prostymi-slovami.blogspot.com/2019/05/zapechennoe-kurinoe-file-fruktovoe.html