
Яєчно-сирний пиріг з креветками та зеленою цибулею
Рецепт на 8 порций 45-60 минут готовить просто блюдо недорогое выпекать детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на природу на праздник на встречу с друзьями на каждый день
Хочете рецепт пирогів, які чудово пасують як для святкового столу, так і для сніданку у будень?
Які зручно взяти з собою на пікнік чи дати дитині в школу?
Пирогів з різноманітними начинками, обмеженими лише вашою уявою?
А головне - пирогів, на приготування яких піде лише 10 хвилин (без випічки)?
Такі пироги є! Їх автор - відома французька кулінарка Софі Дюдемен.Саме пирогами вона й прославилася.
Теги
Ингредиенты
- 150 г борошна
- 1 пакетик розпушувача (1,5 ч.л.)
- 3 яйця
- 100 мл рослинної олії
- 125 мл теплого молока
- 100 г сиру Грюйєр (або Емменталь)
- сіль, перець
- 200 г креветок
- 1 пучок зеленої цибулі
Приготовление
Просіяти борошно з розпушувачем. Збити з борошном яйця та добре перемішати.
Змішати борошно з яйцями Потім поступово влити олію та молоко, наприкінці додати тертий сир, сіль та перець.
Додати молоко та сир Злити рідину з креветок. Дрібно нарізати цибулю.
Підготувати креветки та цибулю Вмішати креветки та цибулю в тісто.
Додати начинку в тісто Змастити форму олією, викласти тісто та випікати 40 хв при 180°С.
Викласти тісто у форму Охолодити пиріг у формі.
Випікати до готовності Акуратно вийняти та нарізати шматочками. Смачного!
Нарізати готовий пиріг
Комментарии