
Сніданок зі спаржею, яйцем, редискою та зеленню
Рецепт на 1 порций до 30 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо жарить плита
Спаржа - це один з тих овочів, які можуть перетворити звичайний обід на справжнє свято. А якщо додати до неї смажене яйце, свіжий шпинат, хрустку редиску та ароматний хліб, то вийде справжнє гастрономічне задоволення. Не вірите? Тоді спробуйте приготувати цей простий, але в той же час розкішний рецепт "Спаржа зі смаженим яйцем, шпинатом, редискою та шматочком хліба".
Теги
Ингредиенты
- 1 яйце
- 1 цибулина
- 1 шматок хліба
- 200 г свіжої спаржі
- невеликий пучок шпинату
- 3-4 свіжі редиски
- 1 столова ложка оливкової олії
- сіль та перець за смаком
Приготовление
Розігрійте сковороду на середньому вогні. Додайте нарізану червону цибулю та обсмажте, поки вона не стане м'якою.
Додайте нарізану спаржу до цибулі та обсмажуйте її, поки вона не стане м'якою та золотистою.
В іншій сковороді розігрійте оливкову олію на середньому вогні. Розіб'їть яйце і додайте його в сковороду. Смажте яйце, поки білок не затвердне, а жовток залишиться рідким.
Розкладіть спаржу на тарілку, поруч покладіть смажене яйце. Посоліть і поперчіть за смаком. Подавайте з редискою, шпинатом та обсмаженим хлібом.
Смажена спаржа з яйцем
Комментарии