
Грінки
Рецепт на 4 порций до 30 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо духовка подросткам беременным всем остальным веганам на природу на фуршет на каждый день
Хочете потішити себе та своїх близьких смачною і ароматною стравою, то цей рецепт для вас! Грінки, приготовані в духовці зі свіжого батона з додаванням ароматних трав і часнику, будуть чудовим доповненням до вашого обіду чи вечері. Крім того, ви можете експериментувати з різними видами хліба та прянощів, щоб змінити смак і створити абсолютно новий варіант грінок. Гарантуємо, що вони будуть набагато смачніші, ніж магазинні аналоги! Готуйте з задоволенням і насолоджуйтеся кожним шматочком.
Теги
багет, масло, чеснок, приправа
Ингредиенты
- 1 батон (краще використовувати свіжоспечений)
- 2-3 столові ложки оливкової олії
- 2-3 зубчики часнику
- 1 чайна ложка сушених трав (розмарин, тим'ян, базилік чи будь-які інші, які вам подобаються)
- Сіль та перець за смаком
Замість батона можна використовувати практично будь-який хліб, від булки до спеціального хліба для тостів.
Приготовление
Попередньо розігрійте духовку до 200 градусів.
Наріжте батон (або інший хліб) на шматочки завтовшки приблизно 1-1,5 см. Викладіть у глибокий посуд.
Змішайте оливкову олію, подрібнений часник, сіль, перець та будь-які сушені трави, які ви вибрали.
За допомогою пензлика нанесіть суміш на кожен шматочок хліба. Або просто рівномірно вилити всю суміш у глибоку тарілку, добре перемішуючи вміст.
Дайте трохи ввібратися суміші, потім розкладіть шматочки хліба на деко, вкритому пергаментним папером (можна і без паперу).
Поставте деко зі шматочками хліба в духовку на 10-15 хвилин, поки грінки не стануть золотистими та хрусткими.
Періодично перевіряйте грінки, щоб вони не згоріли.
Готові грінки можна подавати гарячими або прохолодними.
Комментарии