Рецепт Грінки с фото

Грінки

Рецепт на 4 порций до 30 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо духовка подросткам беременным всем остальным веганам на природу на фуршет на каждый день

Хочете потішити себе та своїх близьких смачною і ароматною стравою, то цей рецепт для вас! Грінки, приготовані в духовці зі свіжого батона з додаванням ароматних трав і часнику, будуть чудовим доповненням до вашого обіду чи вечері. Крім того, ви можете експериментувати з різними видами хліба та прянощів, щоб змінити смак і створити абсолютно новий варіант грінок. Гарантуємо, що вони будуть набагато смачніші, ніж магазинні аналоги! Готуйте з задоволенням і насолоджуйтеся кожним шматочком.

Теги

багет, масло, чеснок, приправа

Ингредиенты

  • 1 батон (краще використовувати свіжоспечений)
  • 2-3 столові ложки оливкової олії
  • 2-3 зубчики часнику
  • 1 чайна ложка сушених трав (розмарин, тим'ян, базилік чи будь-які інші, які вам подобаються)
  • Сіль та перець за смаком

Замість батона можна використовувати практично будь-який хліб, від булки до спеціального хліба для тостів.

Приготовление

  1. Попередньо розігрійте духовку до 200 градусів.

  2. Наріжте батон (або інший хліб) на шматочки завтовшки приблизно 1-1,5 см. Викладіть у глибокий посуд.

  3. Змішайте оливкову олію, подрібнений часник, сіль, перець та будь-які сушені трави, які ви вибрали.

  4. За допомогою пензлика нанесіть суміш на кожен шматочок хліба. Або просто рівномірно вилити всю суміш у глибоку тарілку, добре перемішуючи вміст.

  5. Дайте трохи ввібратися суміші, потім розкладіть шматочки хліба на деко, вкритому пергаментним папером (можна і без паперу).

  6. Поставте деко зі шматочками хліба в духовку на 10-15 хвилин, поки грінки не стануть золотистими та хрусткими.

  7. Періодично перевіряйте грінки, щоб вони не згоріли.

  8. Готові грінки можна подавати гарячими або прохолодними.

Оценка 5 / 5 на основе 18538
Домашняя
багет, масло, чеснок, приправа
PT30M
PT30M
0

Комментарии