
Блінний торт
Рецепт на 8 порций 30-45 минут готовить не сложно блюдо недорогое жарить охлаждать плита всем остальным на встречу с друзьями на каждый день
Дуже простий, але в той же час дуже смачний торт! Значно економиться час. Любителі блинчиків його обов'язково оцінять!
Теги
Ингредиенты
Для блинчиків:
- яйця - 3 шт
- молоко - 500 мл
- цукор - 100 г
- борошно - 200-250 г
- рослинна олія - 3-4 ст. л.
- какао - 25 г
- сода - 1 ч. л.
- сіль
Для крему:
- збиті вершки сухі
- молоко
Приготовление
Продукти для блінного торта:
Продукти для блінного торта Готуємо тісто для блинчиків. В принципі, ви можете за основу використовувати своє улюблене тісто, а я роблю його так: спочатку збиваю вінчиком яйця, сіль та цукор.
збиваємо яйця та цукор, сіль Потім поступово вливаю молоко.
Вливаємо молоко Перемішуємо, просіюємо какао.
просіюємо какао Енергійно перемішуємо вінчиком.
Мішаємо тісто Потроху висипаємо просіяне борошно з содою, перемішуємо, щоб не було грудочок.
Просіюємо борошно Ось яке тісто має в нас вийти.
Тісто правильної консистенції Випікаємо на розігрітій сковорідці наші блинчики.
Випікаємо блинчики Тим часом готуємо крем. У мене все просто - я взяла сухі вершки, розвела їх у 500 мл охолодженого молока. Замість цього можна взяти вершки 33% і збити їх з цукром.
Висипаємо сухі вершки в молоко Збиваємо протягом 5 хвилин до піків.
Збиваємо вершки Змащуємо кожен блинчик кремом.
Змащуємо блинчики кремом Зверху торт можна посипати какао або тертим шоколадом.
Посипаємо торт шоколадом Ось як виглядає торт у розрізі:
Блінний торт
Комментарии