Кабачковий рулет з грибами
Рецепт на 10 порций 30-45 минут готовить не сложно блюдо недорогое выпекать духовка беременным всем остальным на природу на встречу с друзьями на каждый день
Коли я вперше побачила цей рецепт, то відразу зрозуміла: це буде дуже смачно! І справді, я ще не знаю нікого, кому ця страва не сподобалася б! Навіть ті, хто байдужий, м'яко кажучи, до кабачків, визнають, що рулет смачний))) За бажанням начинку можна змінювати, тож простір для фантазії є!
Теги
Ингредиенты
Для рулету:
- кабачки - 2 шт (середні)
- яйця - 3 шт
- борошно - 100-150 г
- розпушувач - 1 ч. л.
- сіль
Для начинки:
- гриби (печериці, вешенки чи будь-які інші) - 350 г
- сир твердий - 100 г
- цибуля - 2-3 шт
- вершки (10%) - 100 мл
- сіль
- перець
- олія соняшникова для смаження грибів
Приготовление
Ось інгредієнти, які нам знадобляться для приготування рулету:

інгредієнти для рулету Першим ділом ретельно миємо кабачки і тремо їх на дрібній тертці. Потім беремо яйця і відокремлюємо жовтки від білків. Додаємо білки до кабачкової маси.

Терті кабачки та жовтки яєць Білки збиваємо у щільну піну.

Збиті білки яєць Кладемо збиті білки у кабачкову масу, солимо її, додаємо борошно і розпушувач.

Кабачкова маса з борошном, яйцями та розпушувачем Замішуємо тісто, воно має вийти за консистенцією як густі вершки, не розпливатися в ложці. Дивіться, якщо кабачки будуть водянисті, то борошна може знадобитися більше. Далі, беремо пергамент для випічки (обов'язково білий!!!), застеляємо ним деко і викладаємо рівним шаром нашу масу. Відправляємо випікатися в духовку на 15-20 хвилин, за температури 180 градусів.

Розкладаємо кабачкову масу на деко Поки наш рулет випікається, робимо начинку. Беремо гриби, ретельно їх миємо і сушимо. У мене вешенки, тому їх чистити не треба. Дрібно ріжемо їх, також дрібно нарізаємо цибулю.

Порізані цибуля та вешенки Гриби смажимо на невеликій кількості соняшникової олії. Потім додаємо туди цибулю, тушкуємо на маленькому вогні хвилин 5. Потім солимо, перчимо і додаємо вершки. Даємо начинці потушкуватися ще хвилин 5.

Підсмажені гриби з цибулею Коли рулет у духовці добре підрум'янився, його потрібно винути з духовки і ще гарячим рясно змастити грибною начинкою. Зверху тремо на великій тертці твердий сир.

Начинка на кабачковій основі Тепер найскладніше та найвідповідальніше - рулет необхідно згорнути! Робити це треба акуратно, за допомогою лопатки чи рушника.

Згортаємо рулет Наш рулет готовий, смачного!

Рулет готовий!












Комментарии
Красиво и аппетитно смотрится.обязательно надо попробовать.
Спасибо за рецепт. Я сделала, очень вкусно, муж заценил...