Рецепт Мариновані кальмари с фото

Мариновані кальмари

Рецепт на 5 порций до 30 минут готовить просто дешевое блюдо мариновать без термической обработки Корейская кухня подросткам всем остальным на встречу с друзьями на каждый день

Любителям корейської кухні і зокрема морепродуктів ця страва сподобається. Вона легка, трішки пікантна і чудово підходить як закуска під час застілля.

Теги

кальмары, морковь

Ингредиенты

  • Морква - 3 шт (середні)
  • Кальмари - 3-4 тушки
  • Цибуля - 1 шт
  • Часник - 3-4 зубчики
  • Олія соняшникова - 3-4 ст.л.
  • Оцет яблучний - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Коріандр
  • Перець чорний мелений
  • Приправа для моркви по-корейськи
  • Приправа «Італійські трави» (не обов'язково)

Приготовление

  1. Для приготування кальмарів нам знадобляться ось такі продукти:

    Інгредієнти для маринованих кальмарів
    Інгредієнти для маринованих кальмарів
  2. Спочатку відварюємо кальмари в киплячій воді не більше 1 хвилини. Потім ріжемо їх соломкою.

    Нарізані кальмари
    Нарізані кальмари
  3. Тремо моркву на тертці для корейської моркви.

    Терта морква
    Терта морква
  4. Цибулю та часник дрібно кришимо.

    Нарізана цибуля та часник
    Нарізана цибуля та часник
  5. У мисочці змішуємо кальмари, моркву, цибулю та часник. Додаємо туди оцет, спеції, трави. Розігріте соняшникове масло виливаємо туди ж. Відправляємо страву в холодильник на 4-6 годин. Смачного!

    Мариновані кальмари
    Мариновані кальмари
Оценка 5 / 5 на основе 9238
Домашняя
кальмары, морковь
PT30M
PT30M
0

Комментарии

Ольга
Ольга

Смотрится аппетитно, обязательно попробую, тем более что муж очень любит все морское!