
Мариновані кальмари
Рецепт на 5 порций до 30 минут готовить просто дешевое блюдо мариновать без термической обработки Корейская кухня подросткам всем остальным на встречу с друзьями на каждый день
Любителям корейської кухні і зокрема морепродуктів ця страва сподобається. Вона легка, трішки пікантна і чудово підходить як закуска під час застілля.
Теги
Ингредиенты
- Морква - 3 шт (середні)
- Кальмари - 3-4 тушки
- Цибуля - 1 шт
- Часник - 3-4 зубчики
- Олія соняшникова - 3-4 ст.л.
- Оцет яблучний - за смаком
- Сіль - за смаком
- Коріандр
- Перець чорний мелений
- Приправа для моркви по-корейськи
- Приправа «Італійські трави» (не обов'язково)
Приготовление
Для приготування кальмарів нам знадобляться ось такі продукти:
Інгредієнти для маринованих кальмарів Спочатку відварюємо кальмари в киплячій воді не більше 1 хвилини. Потім ріжемо їх соломкою.
Нарізані кальмари Тремо моркву на тертці для корейської моркви.
Терта морква Цибулю та часник дрібно кришимо.
Нарізана цибуля та часник У мисочці змішуємо кальмари, моркву, цибулю та часник. Додаємо туди оцет, спеції, трави. Розігріте соняшникове масло виливаємо туди ж. Відправляємо страву в холодильник на 4-6 годин. Смачного!
Мариновані кальмари
Комментарии