
Рисово-овочеві котлети
Рецепт на 8 порций 60-120 минут готовить не сложно блюдо недорогое жарить детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным вегетарианцам на природу на каждый день
Я хоч м'яса і не їм, але котлети дуже поважаю. Пам'ятаю, в глибокому дитинстві улюбленою стравою були котлетки з неподалік кулінарії. Батьки тоді дивувалися: «В них же один хліб!». Так, хліба там було явно більше, ніж м'яса, і саме це мене і приваблювало, тоді ще — чисто інтуїтивно.
Смак цих котлеток я пам'ятаю і донині. Зараз таких вже не купиш. Але зробити щось схоже цілком можливо. До того ж і у вегетаріанському стилі.
Я ці котлети просто обожнюю! Сподіваюся, що і вам вони сподобаються.
Теги
Ингредиенты
- 1 середній кабачок (700г-1 кг)
- 2 середні морквини
- 1 велика цибулина
- 3-4 зубчики часнику
- 2 яйця
- 1. 5 склянки відвареного рису
- 1 склянка панірувальних сухарів
- 250 г кукурудзяних зерен (кількість з однієї стандартної банки)
- сіль, перець, приправи за смаком
Приготовление
-
Кабачок почистити, натерти на тертці і змішати з невеликою кількістю солі. Залишити на 15 хвилин. Потім віджати сік, що виділився.
Кабачок натерти -
Цибулю і часник дрібно нарізати і обсмажити 5-7 хвилин.
Цибулю обсмажити -
Моркву почистити, натерти і змішати з кабачком. Потім додати кукурудзу і цибулю з часником.
Змішати кабачок, моркву, цибулю і кукурудзу -
А потім і всі інші інгредієнти: яйця, рис і сухарі. Посолити і приправити на смак.
Додати все інше -
Формувати невеличкі котлети і смажити їх на рослинній олії до золотистого кольору.
Обсмажити до готовності -
Для більшої дієтичності котлети можна не смажити, а запікати в духовці.
Смачного!
Готово
Комментарии
Классно!
Приготовила по этому рецепту, котлетки нереально вкусные! Вся семья теперь их обожает