
Весняний салат зі спаржею
Рецепт на 2 порций до 30 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо варить жарить плита детям от 1 до 3 лет детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным веганам вегетарианцам худеющим на каждый день
Пропоную вам чудовий рецепт «Весняного салату зі спаржею». Весна - це час, коли природа пробуджується, і ми прагнемо включити у своє харчування більш здорові та свіжі продукти. Цей салат поєднує в собі ніжну спаржу, хрустку листову салату, освіжаючий редис, білок і поживність варених яєць, а також сир фета. Він не тільки надзвичайно смачний, але і сповнений корисних вітамінів та поживних речовин. Завдяки оливковій олії та свіжому лимонному соку, цей салат також стає легким і освіжаючим. Готуйте цей весняний салат для себе, своєї родини чи друзів, і насолоджуйтеся здоровою та смачною кухнею. Смачного та чудового обіду!
Теги
Ингредиенты
- 200 г спаржі
- Листя салату (наприклад, салат Айсберг чи рукола), за смаком
- 4-5 редиски
- 2 варені яйця
- 100 г сиру фета
- 2 столові ложки оливкової олії
- 1 столова ложка свіжого лимонного соку
- Сіль та перець за смаком
Приготовление
Підготуйте спаржу, прибравши жорсткі нижні кінці стебел. Потім наріжте спаржу на шматочки приблизно по 5-7 см.
У каструлі з киплячою підсоленою водою варіть спаржу протягом 3-4 хвилин, до м'якості, але щоб вона залишалася хрусткою. Потім перекладіть спаржу в миску з холодною водою, щоб зберегти яскраве зелене забарвлення.
Відцідіть спаржу і викладіть її на паперовий рушник, щоб видалити зайву вологу.
Підготуйте інші інгредієнти. Розріжте листя салату на великі шматки. Наріжте редиску на тонкі кола. Відваріть і почистіть варені яйця, наріжте їх на чвертинки або скибочки. Подрібніть сир фета.
У великій мисці змішайте спаржу, листя салату, редиску, варені яйця та сир фета.
Приготуйте заправку, змішавши оливкову олію, лимонний сік, сіль та перець.
Полийте салат приготованою заправкою і обережно перемішайте, щоб усі інгредієнти рівномірно просочилися.
Подавайте весняний салат зі спаржею відразу після приготування. Смачного!

Комментарии